Boeken

Mijn eerste boek over mannen en hun kant van het verhaal zal later dit jaar verschijnen.
Gebaseerd op jarenlang afgenomen interviews en onderzoek onder mannen. In onder andere Zuid- Afrika, Londen en Nederland.
Mijn jarenlange onderzoek, veldwerk en interviewen van mannen, in Zuid- Afrika en de Westerse wereld, is ooit begonnen als een promotie onderzoek voor de universiteit naar gender ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.
Nu richt ik me alleen op mannen en hun verhaal, als onderdeel van het grotere verhaal van de ongelijkheid tussen man en vrouw.
Verhalen verteld vanuit het oogpunt en het hart van de man. Hun pijn, oorzaken van geweld en hun ervaringen met vrouwen, verschijnt van mijn hand ik boekvorm in 2019.

Het tweede boek in het meerluik gaat over de dood. En biedt een heel ander, vernieuwd en lichter perspectief op de dood dan we op grote schaal gewend zijn.
Er is ook een kinderboek in deze reeks gepland. Om een minder beangstigend, gesloten en verdrietig beeld over de dood te geven. Maar een warmer en meer omarmende visie met onze kinderen te delen.

Columns, Artikelen en Interviews

Naast dit, schrijf ik columns en artikelen voor verschillende kranten en tijdschriften.
Ik schrijf onder andere achtergrond reportages over andere culturen, ongelijkheid, gevangenisleven in Zuid- Afrika en veel andere en gerelateerde onderwerpen.
Ook schrijf ik columns en achtergrond artikelen over mijn leven en werk. Bijvoorbeeld over het werken voor mijn stichting en hoe ik het leven aan twee kanten van de wereld ervaar.